Sexy beauty

Messi shoppingtur utløste en vanvidd, Paris-gaten ble en stjernejakt-scene

Messi borde anpassa sig till galenskapen han orsakade i Paris. Efter att han satt sin fot på fransk mark orsakade det många förändringar här. matchtröjor fotboll

Innan Lionel Messi anslöt väntade tusentals fans på honom på flygplatsen. Efter att han kom fram, oavsett var han tog vägen, kunde han orsaka en känsla.

På fredagen orsakade Messi återigen galenskap på Paris gator. Han gick och handlade med sin familj, vilket resulterade i en trafikstockning på gatan. Champs Elysées i Paris har blivit en stjärnajagande scen.

Efter fredagens träning gick Messi ut och shoppade med sin fru och sina barn på kvällen. Naturligtvis kommer hans utseende inte att ignoreras. Messi gick till en sportaffär för att köpa saker. När fansen fick reda på att de samlades omedelbart utanför butiken och hejade Messis namn högt. Varje gång han stack huvudet ut genom fönstret för att hälsa på fansen tog fansen genast ut sina telefoner för att spela in ögonblicket.

När de lämnade blockerade fläktarna nästan parkeringsutgången igen. Säkerhetsvakterna försökte sitt bästa för att göra plats för Messis bil.